Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Cabo San Lucas

    Kaliforniya’nın en güney ucunda bulunan Cabo San Lucas, önemli tatil merkezlerinden biri.

    Genel Bilgiler

    1970’lerin sonuna kadar kendi halinde bir balıkçı kasabası olması dışında pek de bir özelliği bulunmayan Cabo San Lucas, havaalanının uluslararası uçuşlara açılmasıyla bir değişim yaşamış. İlerleyen yıllarda 5 yıldız oteller sahil şeridinde sıralanmış, şehir turistlerin uğrak mekanı olmuş ve okyanusa nazır tesisleri, buraya tatil yapmaya gelmiş herkese servis vermeye başlamış.

    Çok çeşitli restoran ve bar seçenekleri, mükemmel sahilleri (Playa del Amor en iyilerinden biri), istemediğiniz kadar deniz sporu ve Land's End’in kaya oluşumları gibi doğal güzellikleri ile buradaki tatilinizden zevk almanızı sağlayacak. Tabii ki Cabo San Lucas’ın başka güzel bir yanı daha vardır. Sessiz bir balıkçı kasabasından San Jose del Cabo’ya dönüşen gerçek yüzü.

    Plaza Mijares’in ana meydanı ve burada bulunan kilise, aynı zamanda sanat galerileri ve yerel dükkanları da görülmeye değer. Not: Cabo San Lucas, geniş bir ulaşım ağına sahip olmadığından Meksika seyahatine başlamak için uygun bir yer değil. Bunun yerine Acapulco de Juarez, Hermosillo, Cancún veya Puerto Vallarta’dan seyahatinize başlayabilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler