Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Burası Hawaii Değil, Bir Arap Ülkesi

    Agatha Cristie’nin Doğu Expresi’yle değil, kendi Doğu Expresi’nizle mistik şehirlere doğru bir maceraya çıkın. Gezgin ruhunuzla beraber, mutlu sona doğru unutulmaz bir geziye hazır olun.

    Kış geldi, “kemiklerim ve içim üşüyor” diyorsanız, anlayın ki içinizde mevsime karşı bir isyan başlamış. Sakin olun, bu siyasi içerikli bir isyan değil; gezgin ruhunuzun, üşümüş kemiklerinize baş kaldırısı. Kış aylarında deniz, güneş ve kum üçlüsünün temel aldığı bu isyanı, aslında çok uzaklara gitmeden de bastırabilirsiniz.

    O zaman deniz o zaman kum

    Bronzlaşma çalışmalarını geride mi bıraktınız? Güneş yok, “süt beyazı ten rengime geri dönüyorum” diye üzülmeyin. Dubai’de her mevsim bronzlaşabilirsiniz.

    Arap Yarımadası’ndaki Birleşik Arap Emirlikleri'ni oluşturan yedi emirliğin incisi Dubai’de, Basra Körfezi’nin sakin sularından kendinizi denize bırakın ve bu keyfin tadını çıkarın.

    Kemiklerinizi ısıtıp, bronzlaşma çalışmalarına Al Mamzar veya Jumeirah plajlarında başlayabilirsiniz. Dubai’nin en popüler ve temiz plajları arasında yer alan bu iki plajın da giriş ücreti 5 AED (Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemi) yaklaşık 4.15 TL. Dubai’de farklı bir deneyim isterseniz Palmiye Adaları’na da gidebilirsiniz.

    Nasıl anlatsam nereden başlasam: Beyrut

    Lübnan’ın mistik ve en popüler şehri Beyrut’ta (Lübnan’ın başkenti) bilinmeyenlere yelken açın. Beyrut’un gizem kokan sokaklarında gezgin ruhunuza istediği özgürlüğü verin ve onu gezinizin rehberi yapın.

    Orta Doğu’nun kültür merkezlerinden biri olan bu şehirde gezgin ruhunuz, falafel kokularına dayanamayacak. Midenizdeki kelebeklere seslenip, “hadi harekete geçelim ve bu yemeklere karşı koymayı bırakalım, lezzet diyarında biraz kendimizi kaybedelim” diyecektir.

    Arap yemekleri hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz sizi şöyle alalım.

    Nefesinizi tutun ve bir solukta Şarm El-Şeyh’i keşfedin

    Gezgin ruhunuz sizi alıp, “bir zamanlar buralar dutluktu” demenin imkansız olduğu bir yere götürüyor. Kemiklerinizin ısınıp, bronzlaşma çalışmalarına aralıksız devam edebileceğiniz bir yere.

    Mısır’ın Sina yarımadasındaki Şarm El-Şeyh’te kendinizi şımartabilirsiniz. Kızıldeniz’in serin sularında rahatlayabilir veya mavi derinliklerde karşılacağınız birbirinden güzel deniz canlılarına “merhaba tanışabilir miyiz” diye sorabilirsiniz.

    Güneşi, denizi ve kumuyla sizi sizden alıp gezgin ruhunuza emanet edecek Şarm El-Şeyh hakkında daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız sizi şöyle alalım.

    İran'ın Hawai’si Kiş Adası

    Egzotik ve bir o kadar da tropikal bir adada güneşlenmek için kalkıp Kanarya Adaları’na gitmenize gerek yok.

    İran anakarasından 19 kilometre uzaklıktaki Kiş Adası, Orta Doğu’nun en gözde tatil yerlerinden biri. Kiş Adası’nda beklediğinizin dışında bir İran’la karşılaşmaya hazır olun.

    Gezgin ruhunuz Kudüs’te iç sesinizle tanışacak

    Dünyanın en eski şehirlerinden biri olan Kudüs’te beklediğinizden çok farklı bir yolculuğa çıkacak, geçmişin izleri ve farklı değerlerin bir aradaki uyumu ile büyüleneceksiniz.

    Her daim tüm dünyanın kalbinin burada attığını veya tüm gözlerin bu şehrin üzerinde olduğunu hissedebilirsiniz. Kudüs’ün mistik sokaklarında huzur dolu bir yolculuğa hazır olun!

    Kudüs hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz sizi şöyle alalım.

    Orta Doğu’nun uyumayan şehri: Tel Aviv

    Plajları, mağazaları ve gece kulüpleriyle Orta Doğu'nun New York'u olarak bilinen Tel Aviv'de dilediğiniz gibi bir tatilin tadını çıkaracaksınız.

    Gündüzleri Tel Aviv'in popüler plajlarında bronzlaşarak Orta Doğu'nun yakıcı güneşinde büyüleyici bir ten rengine kavuşabilirsiniz.

    Dikkat edin, zira Tel Aviv limanındaki ünlü gece kulüplerinde kendinizi müziğin ritmine kaptırıp kaybedebilirsiniz!

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler