Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Buenos Aires

    Güney Amerika’nın Paris’i Buenos Aires (İspanyolca'da "iyi hava"), Arjantin’in Başkenti.

    Genel Bilgiler

    Güney Amerika’nın Paris’i

    Buenos Aires (İspanyolca'da "iyi hava"), Arjantin’in Başkenti. Şehir ülkenin kuzeyinde, Río de la Plata’da yer alıyor. Suyun karşısında Uruguay bulunuyor.

    Şehrin dış yüzü romantik sömürge mimarisiyle karışmış, kendinizi gökdelenlerle, mükemmel mağazalarla ve gece hayatıyla kolayca Avrupa'daymış gibi kandırabilirsiniz. Her şeyden önemlisi güler yüzlü ve sempatik halk, bu kozmopolit şehre ziyaretinizi keyifli hale getiriyor. Buenos Aires'in görülmesi gereken ilgi çekici yerleri, tango dansçılarının, hareketlerini pratik bir şekilde yaptıklarını göreceğiniz renkli (ama turistik) La Boca şehri, üzerindeki muazzam anıt mezarlar ve heykeller ile Recoleta Mezarlığı ve the Plaza de Mayo (Evita'nın ünlü nutuklar verdiği yerden Başkanlık Sarayı ile, katedralin yanı sıra sömürge belediye binası ile komşu). Burada, Arjantinli büyük isimlerin yanı sıra, Evita'nın nihai dinlenme yerini bulacaksınız.

    Yemek konusuna gelince, Parilla'da servis edilen biftek dünyada tek. Pizza bulmak çok kolay. Şehrin gece hayatını keşfetmek için temel alanlar Recoleta etrafındaki ve Başkanlık Sarayı çevresindeki alanlar. Biraz daha modern ve şık bir şey için Palermo Kenti'ni deneyin. Ne yazık ki şehir sınırları içinde hiç plaj yok. En yakın Arjantin Plajları saatlerce uzaklıkta Mar de Plata'da bulunuyor.

    Not: Buenos Aires, uluslararası bağlantıları iyi olduğu için Arjantin gezilerine giriş için iyi bir yer.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler