Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu Yaz Tatile Gitmek İçin 11 Alternatif Avrupa Kenti

    Paris çok mu pahalı? Roma'daki hostellerde yer mi kalmamış? Buyrun bir de bu kentleri deneyin!

    1. Krakow (Polonya)

    Polonya'nın en eski kenti olan, Avrupa'nın 'Değeri En Bilinmeyen Kenti' seçilen Krakow'a yolunuz düşerse pişman olmazsınız.

    Her yere yürüyerek gidebileceğiniz, küçük, tarihi bir kent Krakow. Özellikle butik kafeler ve dükkanlarla çevrili olan pazar meydanını mutlaka görmelisiniz.

    1. Lisbon (Portekiz)

    ''Barcelona gibi olsun, ama Barcelona'dan ucuz olsun'' diyorsanız, Portekiz'in başkenti Lisbon tam size göre. Instagram'a koymalık yapıları ile Cascais ve Estorill kumsalları harika bir yaz tatili için sizi bekliyor...

    1. Prag (Çek Cumhuriyeti)

    Çek Cumhuriyeti'nin başkenti ve en büyük metropolü olan Prag; tarih, mimari ve bira sevenler için harika bir yer. ''İlle de denize girmek zorunda değilim'' diyorsanız, bu yazki adresiniz Prag olabilir ;)

    1. Basel (İsviçre)

    8. sıraya geldiğimizde İsviçre'nin kuzey-batısında bulunan, ülkenin en büyük üçüncü kenti olan Basel'i görüyoruz. İçinden Ren Nehri geçen Basel; müzeleri, hayvanat bahçesi ve harika restoranları ile ''Daha fazla yaz sıcağı kaldıramayacağım!'' diyenlerin tercihi...

    1. Metz (Fransa)

    Metz; taş döşeme yollarıyla ve ortaçağdan kalma St. Etienne Katedrali ile sizlere rüya gibi bir tatil imkanı sunuyor. Öyle ki; Metz'de kendinizi Barok dönemde bir asilzade, ya da bir prens gibi hissedeceksiniz.

    1. Azorlar (Portekiz)

    Doğal güzelliği en üst seviyede olan Azorlar, tatil için okyanus havasını tercih edenlerin seçimi. Atlas Okyanusu'nun ortasındaki 9 takımadadan oluşan bu Portekiz kenti gerçekten de nefes kesici.

    1. Heidelberg (Almanya)

    Almanya diyoruz, ve anaakım olan ''Berlin şöyle güzel, Münih böyle acayip...'' laflarını bir kenara bırakıyoruz. Almanya'nın güneybatısında yer alan Heidelberg; tepesinde bulunan kalesi ve ortasından geçen kanalı ile kesinlikle huzur bulacağınız küçük bir kent.

    1. Lüksemburg

    Bu küçücük Avrupa ülkesine, şehir şehir ayırmaktansa bir bütün olarak yer veriyoruz. Lüksemburg; Fransa, Almanya ve Belçika'nın arasına sıkışmış, Paris veya Roma'dan geri kalmayan tarihi yapıları ve ayrıca sağladığı harika alışveriş imkanlarıyla kesinlikle ziyaret etmeniz gereken bir ülke...

    1. Cortina D'Ampezzo (İtalya)

    İtalya'ya geldiğimizde de, aynı Almanya'da yaptığımız gibi; ''Milano müthiş, Roma ve Venedik'i mutlaka görmelisiniz!'' gibi lafları bir kenara bırakıp, sizi bambaşka bir yere yönlendiriyoruz.

    Yalnızca 6075 kişinin yaşadığı Cortina D'Ampezzo; Alpler'in güneyinde yer alan, doğa ile iç içe olması ve tertemiz havasıyla hem yaz hem de kış turizminde sağlığı ve iç huzuru yakalayabileceğiniz muhteşem bir kent.

    1. Dalmaçya (Hırvatistan)

    Adriyatik Denizi'nin kıyısında, oldukça berrak kıyıları ve Ortaçağ mimarisi ile göz kamaştıran Dalmaçya, hiç kuşkusuz Hırvatistan'ın göz bebeği...

    1. Norveç Fiyortları

    Ve listemizin birinci sırasına geldiğimizde, başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz doğal güzellikleri, tertemiz havası ve yüzme imkanları ile Norveç Fiyortları'nı görüyoruz.

    Yaz tatilinde güney kıyılarına herkes gider, alternatif olan kuzeye gitmek... Değil mi? :)

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler