Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu Uygulama Uçak Penceresinin Dışında Ne Olduğunu Size Söyleyecek

    Şimdi, uçağınızın penceresinden görünen manzarayı Instagram’a koyarken, takipçilerinize baktığınız yerin neresi olduğunu söyleyebilirsiniz.

    Evine yaptığı uçuş sırasında geçtiği yerleri bilmek isteyen Loeffler tarafından ortaya konan fikir, bir takım insanlar tarafından geliştirilerek Country adı verilen bir cep telefonu uygulamasına dönüştürüldü.
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543728/640xauto.jpg)

    Uygulama; telefonunuzun GPS’i mevcut konumunuzu ve rakımınızı belirleyerek tam olarak dünyanın neresinde olduğunuzu göstermesini sağlıyor ve 35.000 feet yüksekteyken nereleri gördüğünüzü gösteriyor.

    Country uygulaması şu anda Google Play ve AppStore’dan indirilebilir durumda. Uygulama, rotanız hakkındaki ayrıntıları işaretlemek amacıyla ön bellekteki nesneleri, haritaları ve verileri kullanıyor. Diğer bir deyişle, Country’yi kullanmak için pahalı uçak wifi’si satın almanıza gerek kalmıyor. Seyahat edenler uygulamayı kara yolu yolculuklarında, yürüyüşlerinde veya epik kutup keşiflerinde de kullanabilir.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543737/640xauto.jpg)

    Loeffler’ın uygulamayı birlikte geliştirdiği partnerlerden biri olan Amy Myrbo, gece uçuşlarını ve bulutlu günlerde yapılan uçuşları daha algılaması kolay hale getirmek için meteorolojik ve astronomi özelliklerini eklemeyi de umuyor.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12543746/640xauto.jpg)

    Doğrusunu söylemek gerekirse, uygulama şu anda en sezgisel veya cazip program değil. Ama birkaç ince ayar ile gök yüzünde geçirdiğiniz zamanı daha faydalı, eğlenceli ve (En önemlisi) eğitici hale getirebilir.

    Kaynak

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler