Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu ülkeleri mutlaka görün

    Mutlaka görülmesi gereken yerler listenize eşsiz güzellikteki 5 ülkeyi daha eklemeye ne dersiniz? İşte seyahat sevenler için kendilerine yeni rota oluşturabilecekleri seçenekler...

    Az bilinen eşsiz güzelliklerle dolu ülkeler

    Turizm denince akla ilk olarak gelen ülkeleri bir kenara bıraktığınızı düşünün. Gezmek için nereleri tercih ederdiniz? işte yeni bir rota oluşturmak için harekete geçen seyahat tutkunlarına eşsiz güzellikteki az bilinen ülkelerden derlediğimiz 5 seçenek...

    CİBUTİ

    Kızıldeniz'in Hint Okyanusu'na kavuştuğu noktada yer alan Cibuti, dünyanın en stratejik konumlarından biri. Uzun yıllar savaşlarla boğuşan bu küçük Afrika ülkesi günümüzde de açlık gibi sorunlarla boğuşmakta. Ancak özellikle maceracılar ve fotoğrafçıların seveceği bir coğrafyaya sahip olan Cibuti, görülmeye değer bir ülke.

    MALTA

    Akdeniz'in tam ortasında yer alan ada ülkesi Malta, akıllara genellikle İngilizce dil okullarıyla gelmekte. Ancak Malta aynı zamanda dünyadaki en eski yerleşim yerlerinden biri. Günümüzde de Ortaçağ'dan kalma çok sayıda yapıya ev sahipliği yapan ülke her geçen gün turist sayısını arttırmakta. Yazın sıcağı sizi rahatsız ediyorsa sonbahar ayları Malta'yı görmek için ideal bir rota.

    KİRİBATİ

    Pasifik Okyanusu'nda yer alan Kiribati dünyanın en ilginç ülkelerinden biri. Gündönümünün yaşandığı ülkenin adaları o kadar geniş bir coğrafyaya yayılmış durumda ki aynı iki farklı günü yaşamakta. Kiribati altı farklı saat dilimini yaşayarak Rusya ve Kanada gibi büyük ülkelerin ardından gelmekte. Birçok küçük adası zaman içinde sular altında kalacak olan Kiribati, doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. El değmemiş coğrafyasıyla bu uzak rota mesafeleri dert etmeyenlere göre bir yer.

    FİJİ

    Fiji, dünyanın en az turist çeken ülkelerinden biri. Kartpostallık görüntülere ev sahipliği yapan ülkenin bu denli az turiste ev sahipliği yapmasının nedeni uzak ve ulaşımı zor bir yerde bulunması. Fiji'ye ulaşmanın en kolay yolu Avustralya veya Yeni Zelanda üzerinden aktarma yapmak.

    SAN MORINO

    Uzak coğrafyalardan rotamızı yeniden Avrupa'ya çeviriyoruz. İtalya'nın içinde yer alan ve dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan San Marino, ziyaretçilerini tam manasıyla zaman içinde yolculuğa çıkarıyor. Sarp bir kayalık üzerindeki kalesi ve onun etrafında konuşlanan kentiyle modern dönem şehir devleti olan San Marino, özellikle tarih sevenlerin mutlaka görmesi gereken bir yer.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler