Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bu 800 Yıllık Telefon Zamanda Yolculuğun Gerçek Olduğunu mu Kanıtlıyor?

    'Telefon' üzerindeki 'Tuşlar'ın, Milattan Önce 3000 senelerinden eski Sümer ve Mezopotamya zamanlarında kullanılan çivi yazısıyla yazılmış olduğu iddia ediliyor.

    800 yıllık bir cep telefonu'na ait olduğu iddia edilen bu fotoğrafla her seferinde komplo teorisyenlerine bir şekilde gün doğuyor.

    Hepimiz kabul edelim ki 1990'lu yılların standart cep telefonu olan bu sözümona arkeolojik bulgu viral oldu ve internette hararetli tartışmalar dönmesine neden oluyor. 'Telefon' üzerindeki 'Tuşlar'ın, Milattan Önce 3000 senelerinden eski Sümer ve Mezopotamya zamanlarında kullanılan çivi yazısıyla yazılmış olduğu iddia ediliyor.

    Youtube kanalı Paranormal Crucible şunları söyledi:

    "Bu nedir? Gelişmiş bir medeniyetin veya zamanda seyahatin kanıtı mıdır?"

    Muhtemelen hayır. Kanalın sözcüsü sözlerine şöyle devam ediyor:

    "Çivi yazısıyla yazılmış tabletler alışılmadık değil - kazılarla şimdiye kadar yaklaşık iki milyon adet bu özellikte tablet çıkarıldı."

    Denilen o ki cihaz Avusturya Salzburg'daki Fuschl am See'deki kazılarda ortaya çıkarılmış. Komplo teorisi sitesi tothedeathmedia.com şunları söylüyor:

    "Bu şekilde çivi yazılı bir tabletin Avusturya'da bulunması kimsenin anlayamadığı bir şey. Maalesef bu 'hassas' konuyla ilgili bilgimiz kısıtlı. Bunun ne olduğunu açıklayamıyoruz, ister gerçek olsun ister olmasın bizim ilgimizi çekti ve onun hakkında daha fazla şey öğrenmek isteriz."

    Onlar emin olamasalar da, detayların tümü 2012 yılından Ocak ayından kalkma bir Flickr gönderisinden tekrar ediyor. Her dört yılda bir aynı fotoğrafları ortaya çıkarmak görünen o ki yaratıcı bir sazanlama olarak yerini giderek sabitleştirmesine yardımcı oluyor.

    Kimse telefonu arayıp çaldırmayı denedi mi?

    Kaynak

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler