Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Brisbane

    Tasasız Brisbane, Avustralya'daki Queensland eyaletinin başkenti.

    Genel Bilgiler

    Tasasız Brisbane, Avustralya'daki Queensland eyaletinin başkenti. 2 milyonun üzerindeki nüfusu ile Avustralya'nın en büyük 3. şehri. Aynı zamanda ülkenin en hızlı büyüyen şehri özelliğini taşıyan bu yerin, yakın zamanda da dünyanın en hızlı gelişen şehirlerinden biri olması beklenmekte.

    Brisbane şehri genel anlamda sakin ortamı ve cana yakın insanlarıyla tanınıyor. Buranın sıcak iklimi oldukça düzenli (yerel halkın söylediğine göre, özellikle güneydeki iki benzer şehre bakıldığında). Haziran ayında 22°C derece ve ocak ayında 30°C derece dolaylarında gezinmekte. Tüm bunlar, Avustralya'daki bu yerin, neden bu kadar turizme açık ve yaşanabilir bir nokta olduğunu, turistik verilerin neden yükselişte olduğunu açıklıyor.

    Gidilecek yerler listesinin en başında, nehir kenarındaki gezinti yerleri, kültürel etkinlikleri,(Quunsland Müzesi gibi) mükemmel restaurantları, kafeleri ve yapay plajlarıyla, South Bank park alanı geliyor. Haftasonları, yöre halkı buraya gelerek barbekü yaparlar.

    Brisbane'in atmosferini bulabileceğiniz bir diğer yer ise, Fortitude Vadisi. Burada değişik dükkanlar bulabilirsiniz. Şehir, Çin Mahallesi'nin yanı sıra, gece hayatı sunuyor. Akşam olduğunda sahneyi, dünyaca ünlü DJ'ler ve canlı müzik alıyor. Şehrin hemen yanında uzanan Coot-tha Dağı ise, dağ bisikletçiliği ve sahip olduğu patika yollarla yürüyüş yapmaya açık bir noktadır.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler