Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bratislava

    Tuna Nehri Üstündeki Üzüm Bağları ve Kaleler Bratislava, belki de içindeki yerlerden çok etrafındakilerle ünlü olmuş şehirlerden biri.

    Genel Bilgiler

    Tuna Nehri Üstündeki Üzüm Bağları ve Kaleler

    Bratislava, belki de içindeki yerlerden çok etrafındakilerle ünlü olmuş şehirlerden biri. Tuna Nehri üzerine görkemli bir şekilde konumlanmış. Şehrin güney tarafı Carpathians Tepeleri'ne dayanır. (Kaleler ve üzüm bağları arazisi.) Buradaki doğa yürüyüşü ve bisiklet parkur olanakları sonsuz.

    Bratislava, Slovakya'nın başkenti. Yaklaşık olarak yarım milyon nüfusa sahip ülkenin en büyük şehri. Slovakya ile Avusturya arasında sınırdır. (Viyana, araçla bir saatten daha az bir sürededir.), Macaristan sınırında da bulunan Bratislava, Çek Cumhuriyeti'ne de oldukça yakın bir konumda.

    Şehrin dışındaki doğal güzelliklere odaklanmayı adil bir anlaşma olarak nitelendirmiyoruz, şehir içinde de görülmesi gereken çok yer var. İlk olarak gezinize tarihi şehir merkezi etrafında bir yürüyüş yaparak başlayabilirsiniz. Pek çok dar ve dolambaçlı sokaklara sahip bu merkez birçok tarihi mekana sahip.

    Gotik mimari tarzını yansıtan St. Martin Katedrali ve Bratislava Kalesi kaçırmamanız gereken yerler arasında. Şehrin tepeden muazzam manzarasını izlemek ve tarihin derinliklerine dalmak için Slavin Anıtı'nı ziyaret edebilirsiniz. Slavin Anıtı İkinci Dünya Savaşı sırasında kentin bağımsızlığı için ölen sovyet askerlerin anıtıdır.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler