Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Boston

    Üniversite ve Tarih Şehri Boston, ülkenin doğu kıyısında yer alan, New York’a araba ile 3-4 saatlik mesafede bulunan, Massachusetts eyaletinin başkenti.

    Genel Bilgiler

    Üniversite ve Tarih Şehri

    Boston, ülkenin doğu kıyısında yer alan, New York’a araba ile 3-4 saatlik mesafede bulunan, Massachusetts eyaletinin başkenti. Kültürel zenginlikleri, etkileyici mimarisi ve doğal limanın etrafındaki ilgi çekici şehir manzarası ile Amerika Birleşik Devletleri’nde turistlerin en çok ziyaret ettiği yerlerden bir tanesi.

    Turistler için Boston’ı çekici yapan şeyin ne olduğunu anlamak isterseniz, tarihinde geriye gitmelisiniz. 1630’larda İngiliz yerleşimciler (Püritenler) tarafından kurulan Boston, ülkenin en eski şehirlerinden birisi. Şehir manzarası da bu özelliğini, gösterişli eski kiliseleri, parlak modern kulelerin arasında bulunan kırmızı tuğla evleriyle yansıtıyor.

    Bütün bu tarihsel birikimi hissetmek için en iyi yol, şehir merkezine doğru uzanan, size şehrin 16 tarihi noktasını ziyaret etme fırsatı tanıyan 4 km'lik Özgürlük Yolu'dur. Bu yol sizi Massachusetts Hükümet Binası, Kral'ın şapeli, Faneuil Hall Pazaryeri ve Park Street Kilisesi'nin de arasında bulunduğu birçok tarihi yapıya götürecek. Eğer zamanınız kısıtlıysa, müze bakımından Güzel Sanatlar Müzesi ve Bilim Müzesi turlamak ve göz atmak için en iyi seçeneklerden.

    Güzel Sanatlar Müzesi, Fransızca empresyonist resimlerinden oluşan büyük bir koleksiyona sahipken, Bilim Müzesi, çocuklarınızla beraber vakit geçirmek için daha iyi bir seçenek. Bir başka ilginç aktivite ise Harvard Üniversitesi Kampüsü'nü gezmek olabilir. Burada, kafelerden birinde kahve içebilir, tura katılabilir, Charles Nehri’ne doğru gezinti yapabilir veya sadece kampüse bir göz atabilirsiniz.

    Boston’ı ziyaret etmek için en uygun zaman, şüphesiz şehrin parklarının size fotoğraflanmaya değer manzaraları sunduğu sonbahar veya ilkbahar aylarıdır.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler