Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bohol

    Çikolata tepelerinin adası Bohol, Filipinler’de Cabu’nun doğusunda bulunan bir ada ve Cabu’dan yarım saatlik bir feribot yolculuğu ile buraya ulaşabilirsiniz.

    Genel Bilgiler

    Birçok turist buraya inanılmaz güzellikteki, yeşillik kaplı ve kurak sezonda isminden de anlaşılacağı gibi rengi kahverengiye dönen, sayısı 1200'ün üzerindeki küçük çikolata tepelerini görmeye gelir.

    Bu tepeciklere baktığınızda oluşum aşamasında insan eli değmemiş olmasına şaşıracaksınız. Bölgenin manzarası da en güzel, Carmen şehrinin biraz dışındaki izleme kabinlerine sahip olan yapıdan görülmektedir. Buraya turistleri çeken bir başka ikonik sebep ise, bütün memeliler arasında büyük ihtimalle en büyük göz-vücut oranına sahip olan, sevimli görünümlü canlı Filipinler Cadı Makisi.

    İç kısımlardaki ormanda daha keşfedilecek çok şey var, pirinç tarlaları ile beyaz kumlu sahiller görülmeye değer. Mükemmel deniz şakayığı resifleriyle Panglao Adası’nda yapılan dalış aktivitelerini de unutmayalım, bununla beraber ziyaret edebileceğiniz daha birçok ada bulunuyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler