Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bogota

    Aromalı Şehir Bogota Kolombiya'nın başkenti.

    Genel Bilgiler

    Aromalı Şehir Bogota

    Kolombiya'nın başkenti. Oldukça büyük olan bu şehir yaklaşık 8 milyonluk bir nüfusa sahip. Yakınında bulunan ülke başkentleri gibi (Quito ve La Paz), yüksek bir rakıma sahip (2,500 metre'nin üzerinde).

    Bogota, yoksulluk ve zenginliği bir arada barındıran, tarihi yapılar ve gökdelenlerin var olduğu, son derece heyecanlı, huzurlu ve çok yönlü bir şehir. Turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği bu yerde; La Candeleria, birçok müzeye ev sahipliği yapan tarihi çingene mahallesi, kiliseler, meydanlar (Plaza de Bolivar göze çarpan), küçük Arnavut kaldırımlı sokaklar ve sömürge mimarisinden kalan yapılar bulunmakta.

    Turistlerin ilgisini çeken ana yapılardan biri Botero Müzesi. Eğer daha da yukarı çıkmak isterseniz 3,200 metre yüksekliğe sahip olan, dağların arasında bulunan dini tapınak Cerro de Monserrate'ye gidebilirsiniz. Bogota merkezi konumu göz önüne alındığında, ülkenin geri kalanını keşfetmeye başlamak için mükemmel bir yer. Pablo Escobar'ın hayatının canlandırıldığı Narcos dizisini izleyenler, Bogota mutlu, biraz karmaşık ve oldukça enerjik bir şehir.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler