Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    'Black Friday' indirim çılgınlığı uçak bilet fiyatlarına da yansıdı

    Black Friday’in getirdiği indirim çılgınlığı uçak biletlerine de yansıdı. Sadece nüfus cüzdanınızı kullanarak, 90 güne kadar gidebileceğimiz ülkeler var. İşte Black Friday çılgınlığı ile uygun uçak bileti ile vize ve pasaport gerektirmeden gidebileceğiniz ülkeler.

    Black Friday indiriminden faydalanarak sadece kimlikle gidebileceğiniz ülkeler...

    GÜRCİSTAN

    İstanbul’dan tarifeli uçakla direkt Batum Havalimanı’na ulaşabilirsiniz. Haftanın her günü İstanbul – Batum seferinin olması Gürcistan’ı daha cazip hale getiriyor. Pasaport ve vize gerekmeden sadece nüfus cüzdanınızla hafta sonu İstanbul’dan kaçmak için güzel bir durak. Tarihi sokakları, ünlü gece hayatı ve alışveriş noktalarıyla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

    KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ

    Yavru vatan Kıbrıs pasaportsuz gidebileceğimiz ülkelerin başında geliyor. Yaz tatili için çok tercih edilen Kıbrıs, özellikle yumuşak iklimiyle her mevsim gezmek için güzel bir atmosfere sahip.

    UKRAYNA

    Son dönemde Türk vatandaşlarının pasaportsuz seyahat edebileceği ülkeler arasına katılan Ukrayna, özellikle gece hayatını sevenler için mükemmel durak. Müzeleri ve tarihi kiliseleri ile öne çıkan başkent Kiev’de harika vakit geçirebilirsiniz.

    MOLDOVA

    Yakın zamanda pasaport uygulamasının kalktığı Moldova’da halk oldukça misafirperver ve arkadaş canlısıdır. Ülkenin tek havaalanı başkent Kişinev’e İstanbul, İzmir ve Ankara'dan direkt uçuşlar mevcuttur. Moldova’nın başkenti Kişinev’de gece hayatının tadını çıkarabileceğiniz çok sayıda mekan bulunmaktadır.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler