Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Birmingham

    Canlı ve Kozmopolit Birmingham Birmingham adını duyduğumuzda dikkatimizi çekmedi.

    Genel Bilgiler

    Canlı ve Kozmopolit Birmingham

    Birmingham adını duyduğumuzda dikkatimizi çekmedi. Bu durum, ancak seçkin seyahat rehberlerinde ‘Bu yıl ziyaret etmek için seçilen en iyi 10 şehir’ listesinde, Birmingham’ın adını görene kadar devam eder. Bu liste, bizi Birleşik Krallık'ın ikinci büyük kenti (Nüfusu 1,1 milyon ve hızla artmakta olan) Birmingham’ı ziyaret etmeye ikna ediyor.

    West Midlands’ta, Coventry ve Wolverhampton arasında bulunan Birmingham, bazen Manchester ve Liverpool’un gölgesinde kalsa da, şehir tarihsel bir endüstri geçmişine sahip (Burası ‘Sanayi Devrimi’nin başladığı yer ve ‘Bin Esnaf Şehri’ ya da ‘Dünyanın atölyesi’ olarak bilinir). Şehir, II. Dünya Savaşı’nda ağır bombalamaya maruz kaldığı halde önemini yitirmemiş. Fakat, insanların şehri ziyaret etmesinin sebebi bu değil.

    Birmingham, modern mimarisi ve kozmopolit atmosferiyle ziyaretçilerine; Birmingham Müzesi ve Sanat Galerisi, Barber Güzel Sanatlar Enstitüsü, IKON Sergi Müzesi, Aston Hall Müzesi ve daha birçok farklı mekana kadar uzanan kültürel manzaralar sunuyor. Yalnızca bunlara göz atarak bile, birkaç gününüzü kolayca geçirebilirsiniz. Buradaki mimari gerçekten de sıkıcı değil. Gece hayatı da oldukça canlı. Sebebi ise öğrenci sayısı burada oldukça fazla.Yüksek standartlı bir gece hayatı arıyorsanız daima Symphony Hall’e bir göz atmalısınız.

    Not : Birmingham, uluslararası havayoluyla yapılacak Birleşik Krallık seyahatleri için iyi bir giriş noktası.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler