Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Benidorm

    Turistlerin Sıcak Noktası Costa Blanca Kuzey Avrupa'da Benidorm şehrinden bahsederken, "Emekliler için cennet" ifadesi kullanılmaktadır.

    Genel Bilgiler

    Turistlerin Sıcak Noktası Costa Blanca

    Kuzey Avrupa'da Benidorm şehrinden bahsederken, "Emekliler için cennet" ifadesi kullanılmaktadır. Eğer bu şekilde olmasaydı burası Avrupa'daki kitlesel sahil turizmi zirvesi olarak kötü bir ün oluştururdu. Ve şimdi tüm bunları bir kenara koyun, gelin Benidorm'un nasıl bir şehir olduğuna bakalım.

    Benidorm, 1,400 metre yüksekliğe sahip olan Puig Campana Dağı'nın eteğinde, uzun menzil şeklinde konumlanmış iki yumuşak kumlu plaja sahip olan bir şehirdir. Bunlar ise; Playa del Levante ve Playa del Poniente'dir. Şehrin içinde bulunan mozaik yapıları ve Arnavut kaldırımları ile özellikle Eski Şehir kısmı yaklaşık 10 yıl önce yaz aylarında pek çok turiste sahipti fakat bugünlerde Benidorm'un çektiği turist sayısı buna yakın bile değil.

    Benidorm, bazıları tüm Avrupa'daki en yüksek kuleleri olan plajlarının ardındaki muazzam ufuk çizgisi görüntüsüyle, 5 yıldızlı tatil yerleri, çok sayıda İngiliz emeklisi ve Kuzey Avrupalı gençler tarafından yaz tatilinde tercih edilen bir yerdir. 1000'den fazla restoranı ve barı ile turistleri buraya çekmektedir. Benidorm'un mükemmel olduğunu ve haksız muamele gördüğünü düşünüyoruz. Sonuçta burası tatilinizi geçirmek isteyeceğiniz ve yapacak bir sürü opsiyon bulunduran bir İspanyol sahil kasabası. Değil mi? Benidorm daha çok Rio'nun küçük Avrupalı versiyonu ve bundan dolayı biz orayı çok seviyoruz. Yemek, içmek, alışveriş yapmak ve tabii ki fantastik sahilleri için buraya gelin. Fakat yeriniz için savaşmaya hazır olun.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler