Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Belize

    İyi Korunmamış Belize, Orta Amerika’da bir ülke(334 bin nüfuslu, Atlantik Okyanusu’nda kıyısı olmayan bunun yerine Caribbean Denizi’ne bakan tek ülke).

    Genel Bilgiler

    İyi Korunmamış

    Belize, Orta Amerika’da bir ülke(334 bin nüfuslu, Atlantik Okyanusu’nda kıyısı olmayan bunun yerine Caribbean Denizi’ne bakan tek ülke). Belize, buranın en büyük şehri. Turistlerin çoğu buraya, Maya harabelerini keşfetmek, dalış yapmak (Büyük Mavi Çukur’un adı kötüye çıkmış obruğu burada) veya sadece ülkenin bitki örtüsünü ve hayvan türlerini görmek için gelirler. Görülebilecek pek de fazla bir şey olmadığı için şehir merkezini görmeden geçmeye eğilimlidirler, ki bu anlaşılabilir bir durum.

    İşleri kötüleştiren şey, güvenlik sorunu. Yine de, turistik aktivitelerin merkezinden çok uzakta olmaya cesaret etmemeniz, sizin için iyi olacak. Swing Köprüsü’nün her iki yanında, bazılarına nispeten daha köhne sömürge binaları bulacağınız ve Maya uygarlığıyla alakalı ilginç sanat eserlerinin koleksiyonunun bulunduğu Belize Müzesi’ni kapsayan bu alan, yarımadanın ucunda bulunur. Bir de burada bir katedral ve renkli gezinti gemisi terminali var. Alışveriş, bar ve gece hayatı isteyenler için Belize, tüm ülkenin en iyisi.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler