Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Belem

    Amazon’un İlk Avrupa Sömürgesi Belem, Brezilya'nın kuzeyindeki Para Eyaleti'nin başkenti ve aynı zamanda en büyük kenti.

    Genel Bilgiler

    Amazon’un İlk Avrupa Sömürgesi

    Belem, Brezilya'nın kuzeyindeki Para Eyaleti'nin başkenti ve aynı zamanda en büyük kenti. Aynı isimdeki Portekiz'in başkenti olan Lizbon'un Belém Bölgesi ile ya da ünlü kulesiyle karıştırılmamalı. Belem, Guajara Körfezi ve Rio Guama Nehri'nin ağzında bulunuyor. Endüstriyel zemini ile Kuzey Brezilya'da bulunan bu şehir, ziyaret edilmesi gereken yerlerden değil (bu onur sadece yakındaki San Luis'e ait). Buna rağmen, sadece Amazon'un ilk Avrupa sömürgesi olduğu için bir veya iki gün geçirilebilecek, ilginç bir yer.

    Belem ziyaretimiz sırasında, ilk bakışta çok görünmese de, güzel yerler vardı. Yalnızca bu güzellikleri yakalamanız için biraz daha net bakmalısınız. Cidade Velha Sahili, büyüleyici dar sokakları, çok sayıda renkli sömürge dönemi binaları ile kesinlikle güzelliğin bir parçası. Sao Paulo Katedrali ve Forte do Castelo gibi 17. yüzyıl ünlü tarihi mekanları, iyi şekilde kombine edilmiş. Mercado Ver-o-Peso'da sergilenen Belem Sanatlar Müzesi aynı bölgede bulunan incelemeye değer diğer yerler. Ayrıca aynı derecede çekici olan Praça da Republica Meydanı ve ona bitişik Neoklasik Barış Tiyatrosu da burada.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler