Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Beira

    Yapılacak Çok Bir Şey Yok Mozambik'in başkenti Maputo ülkesinin sığ taraflarında kalmakta iken, ülkenin ikinci büyük şehri olan Beira, ülkenin biraz güneyinde kalsa da yine de merkeze daha yakındır.

    Genel Bilgiler

    Yapılacak Çok Bir Şey Yok

    Mozambik'in başkenti Maputo ülkesinin sığ taraflarında kalmakta iken, ülkenin ikinci büyük şehri olan Beira, ülkenin biraz güneyinde kalsa da yine de merkeze daha yakındır. Bir sahil kenti olarak Pungue Nehri'nin ağzında Sofala Eyaleti'nde konumlanmış olup, ülkenin en yoğun limanına en sahipliği yapıyor. Konumuna bakılacak olduğunda, sahillere olan uzaklığının sadece birkaç kilometre olmasından, Mozambik'e gelen turistlerin favori yerleri arasında olduğunu anlayabiliriz. Burada bulabileceğiniz oteller (3 yıldızlı) genellikle ortalama bir düzeyde.

    The Grande Hotel Beira, görülmesi gereken yerler listesinde yer alıyor, ancak bugünlerde bu yerin neye benzediğini bilseydiniz, başınızı tırmalayacaktı. Eğer gerçekten burada vakit geçirmek istiyorsanız, Macuti Feneri gibi manzaralar ve katedral yeterince güzel. Ancak bunların dışında yapılabilecek gerçekten çok fazla bir şey yok. Şehrin kuzeyine ilerlediğinizde ise, Afrika'nın en harika parklarından biri olan Gorongosa Ulusal Parkı'nı bulacaksınız. Burası aslanlara, hipopotamlara, fillere ve timsahlara ev sahipliği yapıyor. Ayrıca geniş çayırlara, dağlara ve ormanlık bir araziye sahip. Beira'dan 150 kilometre uzakta olsa da, buraya gelme nedenlerinizden biri olarak yeterli.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler