Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bayram tatilinde gidilebilecek İstanbul'a yakın tatil yerleri

    İstanbul'a yakın tatil yerleri Kurban Bayramı'nda İstanbul'da kalacaklar için bulunmaz fırsatlar sunuyor. Şehir stresinden uzaklaşmayı ve temiz havada birkaç gün geçirmeyi vaat eden İstanbul'a yakın tatil mekanları sayesinde keyifli bir bayram geçirebilirsiniz.

    Bayramda İstanbul'da kalacaklara müthiş rotalar!

    9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yaz sıcaklarını değerlendirmek isteyen İstanbullular alternatif seçenekler arıyor. Uzun yol çekmek istemeyen tatilciler bu süreçte rotasını İstanbul'a yakın yerlere çevirmeyi tercih ediyor. Peki tatilcilerin hem şehirden uzaklaşabileceği hem de uzun yol çekmeden ulaşabileceği nereler var? İşte bayramda tatil rotası oluşturmak için kolları sıvayanlara birkaç tavsiye...

    MAŞUKİYE

    Eğer bayram tatili hedefiniz, doğa ile iç içe bir dinlence ise Maşukiye’yi tercih edebilirsiniz. Kocaeli’nin Kartepe bölgesinde yer alan Maşukiye’de ağaçların arasında şehir sıkıntısından arınabilir, dinlenebilirsiniz. Ahşap evler, oteller, pansiyon ve apartlar bulunan bölgede havuzlu tesisler de yer alıyor. Evcil hayvanlarınızı kabul eden, çocuklarınızla rahat rahat vakit geçirebileceğiniz oteller de bulunuyor. Üstelik boş vakitlerinizde Atv araçlarla gezinti yapabilir, dere kenarlarında piknikler ve doğa yürüyüşleri ile stres atabilirsiniz.

    MUDANYA

    Tatilde hem gezi hem de deniz hayal ediyorsanız Bursa’nın Mudanya ilçesini tercih edebilirsiniz. Eski Rum köylerinin bulunduğu bölgede, Tirilye son yıllarda popülerliği ile adeta sakinliğinin son yıllarını yaşıyor. Hala büyük işletmelerce keşfedilmeden Tirilye gezisini ajandanıza alabilir, Mudanya plajlarında denizin tadını çıkarabilirsiniz. Eşsiz deniz manzarası, sahil restoranları, köyleri ve plajları ile Mudanya sizi çağırıyor.

    KIYIKÖY

    Trakya’nın sakin cenneti olarak bilinen Kıyıköy, Kırklareli’nde yer alıyor. Uzun kumsalları yemyeşil kıyıları ile sizleri bekleyen kasabada pansiyonlar misafirlerini ağırlıyor. Az bilinen ama çok sevilen Kıyıköy kasabası size kendinizi çok uzaklarda hissettirmeye hazırlanıyor. Yalnızca birkaç saatlik araç yolculuğu ile ulaşabileceğiniz Trakya’nın tatil bölgesi Kıyıköy’de doğanın kucağında orman yürüyüşleri de sizleri bekliyor.

    KARASU

    Sakarya’nın gizli tatil adresi Karasu upuzun kumsalı ile Karadeniz’e çağırıyor. Türkiye’nin en uzun sahiline sahip olan bölgede hırçın dalgalar her ne kadar dikkat gerektirse de denizin tadı doyasıya çıkarılıyor. Deniz keyfinin yanı sıra doğa gezilerine de imkan tanıyan Karasu’da Acarlar Longozu yer alıyor. Sit alanı ilan edilen doğa şaheseri göl kenarında yürüyüş yapabilir, bisiklet sürerek doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Küçükboğaz Gölü’nde balık tutabilir, uzun bir tatil geçirmişçesine bayram molasında ruhunuzu doğa ile dinlendirebilirsiniz.

    KUMCAĞIZ

    Kocaeli Kandıra’ya bağlı olan Kumcağız, tatilde yeni bir sahil kasabası keşfetmek isteyenleri bekliyor. Kefken’e bir hayli yakın olan bölgede eski deniz fenerini gezebilir, Miço Limanı’nda yer alan anıt kayalarını ve dehlizleri görebilirsiniz. Olta balıkçılığı ile zaman geçirebileceğiniz derelerin yanı sıra kamp yapılabilecek ormanlık alanlar da bölgede bulunuyor. Marmara Bölgesi’nde görmeye alışık olmadığınız kadar güzel plajlar da hizmetinize sunuluyor.


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler