Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Baykal Gölü

    Sibirya Güzelliği Muazzam doğal güzellikleri gözden geçirmeyi seviyoruz.

    Genel Bilgiler

    Sibirya Güzelliği

    Muazzam doğal güzellikleri gözden geçirmeyi seviyoruz. Ne yazık ki, böyle muazzam güzellikleri bulmak için bazen uğrak yerlerin dışına çıkmayı göze almalıyız. Baykal Gölü Rusya’nın Irkutsk Bölgesi'nde yer alıyor.

    Hacmi bakımından dünya üzerindeki en büyük tatlı su gölü olan Baykal Gölü, aynı zamanda dünyadaki tatlı suların (Donmamış) %20’sini oluşturuyor. En derin noktası 1673 metre (5500 ft) olan Baykal Gölü, dünyanın en derin gölü olmakla beraber yüzey alanı yaklaşık Belçika kadar. Üstüne üstlük 25 milyon yılla dünyanın en yaşlısı. Ama asıl önemli olan nefes kesici güzellik: Sonsuz derin mavi sular, arka plan yazın oldukça yeşillikli ve yüzülebilir, kışın ise sert ve donmuş sahillerle çevrili sıradağlar.

    Eğer aklınıza Sibirya ile ilgili bir doğa resmi geliyorsa, büyük ihtimalle Baykal Gölü’ne ait. Çoğu ziyaretçi buraya Irkutsk üzerinden ulaşım sağlıyor. Günübirlik bir gezi yapabilir ya da gölün yakınındaki bir kasabada konaklayabilirsiniz. Size gölün çevresindeki, tahminen en popüler kasaba olan Listvyanka’yı önerebiliriz, çünkü iyi otellerin çoğu orada. Eğer seviyorsanız Olkhan Adası'nda da kamp yapabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler