Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bayahibe

    Konforlu, Otantik Bayahibe Dominik Cumhuriyeti'nde La Romana'nın doğusunda bulunan şehir ve bir balıkçı şehrinin turistik bir noktaya dönüşümü hikayesinin baş kahramanı.

    Genel Bilgiler

    Konforlu, Otantik

    Bayahibe Dominik Cumhuriyeti'nde La Romana'nın doğusunda bulunan şehir ve bir balıkçı şehrinin turistik bir noktaya dönüşümü hikayesinin baş kahramanı. Burası 2000 nüfusuyla dikkate değer Parque Nacional del Este (kuru ormanları, mangrovları ve açıklardaki mercan kayalıklarını barındıran en büyük deniz parkı) isimli parka sahip. Öte yandan aktivitelerin çoğu daha batıdaki Playa Bayahibe ve Playa Dominicus isimli plajlarda gerçekleşiyor.

    Açıkçası ülkenin neresinde olursa olsun bütün sahileri çok güzel ve otelleri (Dreams La Romana Oteli gibi) dinlenmek için çok uygun. Tipik turist deneyiminizi yaşadığınız diğer tatil yerlerinden burayı farklı kılan, risk almadan gezebileceğiniz otantik ve kırsal bir yer olması. Plajların çevresinde birçok yerli turistin de olduğu eski şıklıkta restaurant ve barlar bulabilirsiniz. Sadece sözü edilen ulusal parka gitmenin yanı sıra, baş döndürücü güzelliğiyle bir tekne turuna çıkabilir ve dalış yapabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler