Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Batam Adası

    Ucuz, Fakat Bintan Adası'na Göre Daha Kumlu Singapurlular veya burada yaşayan göçmenler, Singapur'un yaşamak için harika bir yer olduğunu doğrularlar.

    Genel Bilgiler

    Ucuz, Fakat Bintan Adası'na Göre Daha Kumlu

    Singapurlular veya burada yaşayan göçmenler, Singapur'un yaşamak için harika bir yer olduğunu doğrularlar. Fakat haftada bir veya ayda bir kez ülke dışına çıkmaya ihtiyaç duyarsınız aksi halde klostrofobik olma ihtimaliniz yüksektir. Bir uçak bileti alın, Asya'nın güneydoğu bölgesi ayaklarınızın altında uzansın. Eğer daha yakınlarda bir yer istiyorsanız, arabayla Malezya'ya geçebilirsiniz. Johor Bahru, Malacca veya adalarından biri olan Mersing, sizin için birkaç iyi seçim olabilir ya da feribotla Endonezya'nın Bintan veya Batam Adası'na gidebilirsiniz.

    Singapur'dan 20 km uzaklıkta bulunan Batam Adası, Singapurlular için en yakın seçenek. Batam Adası'nın kuzey kısımları son zamanlarda hızlı bir gelişme göstererek, Bali Bölgesi'ndeki lüks adalarla rekabet ediyor -veya rekabet etmeyi deniyor diyelim-. Bali'deki diğer adalarla kıyasladığımızda daha ucuz fakat daha kumlu. Tatil köylerinin yapısı diğer adalardakiler kadar güzel değil. Gece hayatından bahsedecek olursak kalitesiz olarak tanımlayabiliriz.

    Başlıca alışveriş merkezleri listenizde ise, bilmelisiniz ki başınız belada. Biz sadece şunları vurgulamak istiyoruz; Civar bölgelerle arasında kontrast varsa bile gerçek şu ki Batam birçok yerden ucuz, mesela Bintan adası ile aralarında bir iki fark olmasına rağmen çok daha ucuz. Ve eğer doğru tatil köyünü bulmuşsanız ve kendinizi adanın geri kalanından tamamen soyutlamak istiyorsanız, ucuz bir tatil yapmak için güzel bir seçim olabilir. Elinizde ucuz bir kokteyl veya birayla, ayaklarınızı suyun içinde gezdirirken, karşınızdaki güzel manzaranın tadını çıkartabilirsiniz. Kim böyle bir durumda şikayet eder ki?

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler