Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Basse-Terre

    Karayipler'deki Fransa Mirası Basse-Terre, Guadeloupe'ın başkenti ve Fransa'nın Karayipler'deki bölümü.

    Genel Bilgiler

    Karayipler'deki Fransa Mirası

    Basse-Terre, Guadeloupe'ın başkenti ve Fransa'nın Karayipler'deki bölümü. Bulunduğu adayla aynı isme sahip. Başkent olmasına rağmen, büyüklük bakımından ikinci sırada olan Basse-Terre, Guadeloupe'da iki ana adanın birleştiği noktada yer alıyor.

    Basse-Terre Adası, büyük yeşil alanlardaki yağmur ormanlarıyla (görülmesi gereken güzel şelaleler) ve dağlarla kaplı. Gözden kaybolmuş Soufrière Yanardağı burada bulunuyor. Şaşırılmayacak bir şekilde buranın sahilleri de mükemmel. En iyi ve belki de en popüler diğer adası Grande-Terre. Grande-Anse ve Plage de la Malendure Plajları şüphesiz şehirdeki en iyi plajlar. Bu plajlar size temiz bir deniz, kum ve palmiye ağaçları karışımı bir manzara sunuyor. Eğer macera arıyorsanız tüple dalışa gidebilirsiniz.

    Basse-Terre Kasabası, kendi başına Fransız sömürüsünden kalan güzel mimarisi ve canlı meydanı (Place du Champ d'Arbaud) ile fena bir yer değil. Şehrin katedrali 1800'li yıllarda gri taşlardan inşa edilmiş ve şehrin dışında, iyi korunmuş, 1640 yılına kadar dayanan geçmişiyle Fort St-Charles yine burada bulunan önemli yerlerden.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler