Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Barranquilla

    Karnaval Şehri Barranquilla, Kolombiya'nın kuzey kısmında Karayip kıyısında yer alan bir şehir.

    Genel Bilgiler

    Karnaval Şehri

    Barranquilla, Kolombiya'nın kuzey kısmında Karayip kıyısında yer alan bir şehir. Bu şehir hakkında sizlere birkaç bilgi vererek başlayabilirdik. Ne zaman kuruldu (1813 yılında)? Sırayla görmeniz gereken yerler nereler? Nereleri görmemize gerek yok? Ancak bu şehir ile ilgili bilmeniz gereken sadece bir şey var: Barranquilla bir karnaval şehri!

    Karnaval her yıl, "Kül Çarşamba"dan 40 gün önce (Şubat sonu ya da mart başı) düzenleniyor. Renkleri ve atmosferi ile birlikte Rio de Janeiro festivali ile denk tutuluyor. 4 gün boyunca devam eden bu etkinlikte Kolombiya'ya özgü müzikler, geçit törenleri, kostümler ve çeşitli dans gösterileri ile Kolombiya'nın ana kültürel geleneklerini yansıtıyor. Ya da başka birinin dediği gibi, "Dört gün boyunca müzik, dans, içki ve genel ahlaksızlık". Yılın bu zamanı çok sayıda turist, özellikle bu festival ve sıcakkanlı ülke insanıyla kaynaşmak için ülkeyi ziyaret ediyor.

    Eğer karnaval zamanının dışında buraya gelirseniz, çok fazla görülecek yeri olmayan bir sanayi kentiyle karşılaşacaksınız. Ve yapılacak pek de bir aktivite bulunmuyor. Katedral, tarihi meydanları, Modern Sanat Müzesi ve Museo del Caribe gibi birçok müze de ziyaret etmeye değer yerlerden. Ayrıca Hayvanat Bahçesi ve pazarları da ziyaret etmeyi unutmayın. Sahil kenarında Malecon Leon Caridi boyunca gezinmenizi, La Troja ve Frogg Leggs gece kulüplerini ziyaret etmenizi öneririz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler