Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Barichara

    Huzur ve Sömürge Güzelliği Bogota'nın 250 km kuzeydoğusunda bulunan Kolombiya şehri Barichada, aslında büyük değil.

    Genel Bilgiler

    Huzur ve Sömürge Güzelliği

    Bogota'nın 250 km kuzeydoğusunda bulunan Kolombiya şehri Barichada, aslında büyük değil. Yaklaşık nüfusu 7000 olmakla beraber sakin bir şehir ve tüm kıtadaki en muhteşem, en iyi korunmuş koloni kentlerinden biri. Bu 18. yüzyıl şehrini güzel yapan unsurlar dağlık araziye doğru uzanan parke taşlı sokaklarla bağlanmış kireç badanalı evlerin hoş görüntüsü ve kırmızı çatılar. Duvarlara renk katmak ve güzel bir görüntü yaratmak için begonviller asılmış.

    Barichara,1970 yılında ulusal anıtlarının bir düzenlemeye girmesi ile mükemmel bir şehir haline gelmiş. Güney Amerika'da bu şehre örnek gösterebileceğimiz çokça şehir bulunmakta. Önceden sessiz, huzurlu olan şehirler genellikle turistlerin istilasına uğramış ve değişmişler. Ancak bu şehir bu durumdan korunmuş. Şehrin içinde keşfedilecek birçok şey var ve şehir küçük olduğu için acele etmeden bunu yapabilirsiniz.

    Bakmanız gereken yerlerin en önemlilerinden birisi Immaculate Conception Katedrali ve San Antonio Şapeli'dir. Tabii ki şehrin yüksek kısımlarının manzarası da kaçırılmamalıdır. Buraya gitmenin en kolay yolu ise, San Gil yakınından kalkan otobüslerdir. Barichara oldukça sessiz olmasına rağmen, burada Kolombiya yemekleri, tapas ve Asya mutfağından yemekler de bulunmakta. Ayrıca bir düzine otel, tatil evleri ve B&B de mevcut.

    Not: Barichara'nın uluslararası bağlantısı iyi olmadığı için Kolombiya gezilerine başlamak için ideal bir nokta değil. Bunun yerine Medellin'i deneyin.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler