Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bangkok

    Gülümseyen Şehir Bangkok Bangkok, herkese hitap eden bir şeylerin bulunduğu, Asya’nın en canlı, renkli ve samimi şehirlerinden biri.

    Genel Bilgiler

    Gülümseyen Şehir Bangkok

    Bangkok, herkese hitap eden bir şeylerin bulunduğu, Asya’nın en canlı, renkli ve samimi şehirlerinden biri. Tapınakları ve saraylarından tutun, alışveriş merkezleri ve kalabalık pazar yerlerine kadar her şey Bankok'da.

    Kaliteli ya da kalitesiz gece hayatı mekanlarını bulabileceğiniz Bangkok, gece hayatının oldukça heyecanlı ve ilginç olduğu bir şehir. Nüfusu yaklaşık olarak 8 milyonun üzerinde olan Bangkok, Tayland’ın başkenti ve aynı zamanda da en büyük şehri. Büyük Saray (Grand Palace), Wat Pho ve Wat Arun Tapınağı gibi kültürel dokusu ile Bangkok, ne yaptığınızı önemsemeden zaman harcamak isteyeceğiniz bir şehir.

    Eğer biraz daha kültürel geziye devam etmek istiyorsanız, Chinatown’un melodilerini ve kokularını keşfedebilir, yüzen pazarı veya çarşıları keşfedebilirsiniz. Günün sonunda Bangkok, farklı bir tarafını göstermeye başlar ve şehir, şaşırtıcı/vahşi gece hayatı ile karşınıza çıkar. Akşam veya gece için şık kulüpler ya da hareketli barlar arasında bir seçim yapabilirsiniz. Eğer bu şehirde kalmak için birkaç gününüz daha varsa şık restoranlarda yiyecek deneyimleri yaşayabilir, bununla kalmayıp, Sukhumvit Soi 38 gibi mekanlarda sokak lezzetlerini de deneyebilirsiniz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler