Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bandung

    Java'nın Paris'i 768 metre yükseklikte bulunan Bandung (Nüfusu 2.5 milyon), Java'nın diğer kentlerinden daha hoş bir iklime sahip.

    Genel Bilgiler

    Java'nın Paris'i

    768 metre yükseklikte bulunan Bandung (Nüfusu 2.5 milyon), Java'nın diğer kentlerinden daha hoş bir iklime sahip. Mesela sıcak ve nemli Jakarta'dan. Çoğu Endonezyalı için buranın favori hafta sonu gezisi olduğundan şüphemiz yok. Sömürge zamanında takma adı Paris olan şehrin, günümüzde eski haline benzerliğini görmek bazen çok zor. Ülkenin herhangi bir yerindeki gibi sömürge eserleri iyi bir şekilde korunmamış ve karışıklık içinde kaybolmuş. Ama burası Endonezya ve bunlar da Endonezya'nın bir parçası.

    Bandung'un ziyarete değmeyen bir şehir olduğunu söylemeye çalışmıyoruz. Şehrin etrafında özel bir doğallık var. Çay tarlaları, Tangkuban Perahu Kaplıcaları ve pirinç tarlaları da bu doğal alanlara dahil. Şehrin içinde birçok Endonezyalı turistler için en güzel şey yemek yemek (Kampung Daun'a bir bakın) ve alışveriş yapmak (birçok markanın outletinin yer aldığı Pasar Baru, hediyelik eşyalar için de uygun bir yer). Ayrıca bazı 'korunmuş' sömürge yapılarına da göz atabilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler