Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bali

    Gelenekler ve Tapınaklar ya da Plaj Partileri ve Kokteyler: Bali Özel Bir Şehir Bu tropikal ada, tapınaklarını, pirinç tarlalarını, çiçek taç yapraklarını, plajlarını ve olağanüstü gece hayatını mükemmel bir şekilde kombine etmiş.

    Genel Bilgiler

    Gelenekler ve Tapınaklar ya da Plaj Partileri ve Kokteyler: Bali Özel Bir Şehir

    Bu tropikal ada, tapınaklarını, pirinç tarlalarını, çiçek taç yapraklarını, plajlarını ve olağanüstü gece hayatını mükemmel bir şekilde kombine etmiş. Bali, kelimenin tam anlamıyla bir cennet ve sakin tavrı, onu dünyanın önde gelen tatil yerlerinden biri haline getirmiş. Bali'yi kalabalıkların arasından sıyıran şey, sunduğu çeşitlilik.

    Malezya'daki Tioman'a güzel plajları ve manzarası için gidebilirsiniz veya Tayland'daki Phuket'e, oradaki tapınakla aynı birçok tapınak için gidebilirsiniz. Ama her zaman bu yerlere neden gittiğiniz açıktır: plajlar. Bali'de çok daha fazlası var. Çok sayıda turisti buraya çeken plajların yanı sıra, burada yapacak çok şey bulabilir ve adanın iç kesimlerini de keşfedebilirsiniz. Muhtemelen çoğu turist Kuta veya Seminyak Plajları'na gidecek. Ayrıca muhteşem manzarası ile, anıtları ve sıcak Bali Kültürü'nü hissedebileceğiniz Ubud'u da ziyaret etmelisiniz.

    Bali'nin iç kesiminde ise volkanik araziler, dağlık alanlar ve tapınaklar yer alıyor. Bali'nin batı ve güney kısmı, az turist çekmesine rağmen, dalmak için ve muhteşem havanın tadını çıkarmak için güzel yerlere sahip.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler