Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Augsburg

    Romantik Yol Boyunca Augsburg, Güney Almanya'nın Bavyera Bölgesi'nde, Romantik Yol boyunca uzanan en büyük şehir.

    Genel Bilgiler

    Romantik Yol Boyunca

    Augsburg, Güney Almanya'nın Bavyera Bölgesi'nde, Romantik Yol boyunca uzanan en büyük şehir. Bunun yanı sıra eyaletteki en büyük 3. şehir. Münih'in kuzeybatısında bulunuyor ve şehre yaklaşık bir saat uzaklıkta.

    Augsburg, (Almanya'nın üçüncü en eski şehri, Roma Devri'nde kurulmuş.) 1276 ve 1803 arasında Kutsal Roma İmparatorluğu'ndan bağımsız, özgür bir şehir olarak yer almış. Şehrin stratejik konumunun yanı sıra (Lech ve Wertach gibi nehirlerin ve İtalya'nın ticaret yolları üzerinde bulunuyor.) askeri olarak güçlü olması, zengin bir şehir olmasını sağlamış.

    Bu şehir oldukça önemli bir tarihi geçmişe sahip. Bu konuda en önemli yapısı, Rathaus (belediye binası) ile onun Altın Salonu. Ayrıca Perlach Kalesi ve Katedrali de önemli yapılarından. Bu yapıları Romantik Yol ile ilişkilendirmemeniz gerekiyor, çünkü bu tarihi şehir göze oldukça hoş gelen bir yer. Sizin bu şehirde bulacağınız ise aktif bir kültürel hal, öğrenci şehrinin canlı atmosferi ve sizi birkaç gün meşgul tutacak gezilecek yerler. Belki de biraz alışveriş yapmak ve Maximilianstraße'de bir bara gidip bira içmek de isteyebilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler