Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Auckland

    Yelkenler, Plajlar ve Volkanlar Kenti Auckland, Yeni Zelanda'nın en büyük şehri.

    Genel Bilgiler

    Yelkenler, Plajlar ve Volkanlar Kenti

    Auckland, Yeni Zelanda'nın en büyük şehri. Yaklaşık 1.5 milyon nüfusu ile aynı zamanda ülkenin 3'te 1'lik kısmını oluşturur. Yeni Zelanda'nın Kuzey Adası'nda bulunan ve küçük miktardaki toprakların birleşerek bir araya geldiği bir yer. Auckland, dünyanın en büyük Polinezya nüfusuna sahip şehri. Şehir, tüm şekil ve formlarda ilgi çeken alanlarının doğal manzarasını birlikte sunar (Turkuaz sular, plaj adaları, volkanlar, yağmur ormanları).

    Güneşli bir iklime sahip olan Auckland, harika bir tatil beldesi. Şehrin batısındaki yağmur ormanları tepeden aşağıya doğru iner ve kıyıda siyah kumlu plajlar ile buluşur. Şehrin kuzeyinde, etkileyici sahillerin arasında, şaraptan bir ülke bulacaksınız. Burası en iyi bilinen Rangitoto Adası'nın 48 yanardağı ile çevrelenen Auckland Bölgesi. Günlük dağ gezileri için harika bir hedef.

    Şehrin içinde ikonik Sky Tower, sizlere şehrin çevresine ait harika bir manzara sunar. Şehrin gece hayatı canlı. Partiyi sevin ya da sevmeyin rahat bir içki içebileceğiniz ya da bir lokma bir şey yiyebileceğiniz uygun yerler bulabilirsiniz. Alışverişte lüks markaları içeren mağazaların büyüsünde aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler