Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Artık işi bu! Yüzüp dünyaya tanıtacak

    Sacha Kalis Bahamalar'da yaşayan bir sosyal medya fenomeni. Özellikle sualtı fotoğraflarıyla adından söz ettiren Sacha Kalis, sosyal medyada yüz binlerce takipçiye ulaştı. Kalis'in gezip fotoğraf çekerek Bahamalar'ın dünyaya tanıtılmasında rol alacağı öğrenildi

    Bahamalar'da yaşayan Sacha Kalis, Instagram hesabından paylaştığı birbirinden harika sualtı fotoğraflarıyla bir fenomene dönüştü. Instagram'da 527 binden fazla kişinin takip ettiği ve zamanının çoğunu suyun altında geçiren Sacha’ya “denizkızı” demek abartı olmaz.


    Küçük bir adada doğan Sacha, önce yürümeyi, hemen sonra da yüzmeyi öğrendi. Okyanusa aşık olan genç kız; köpekbalığı, yunus, vatoz ve daha birçok deniz canlısıyla yüzmeye bayılıyor.

    Bir gün fotoğrafçı annesi, Sacha'nın bu sevgisini ölümsüzleştirmeye karar verdi ve onu sualtında fotoğraflamaya başladı.

    Ünlü bir fenomen haline gelen Kalis'e güzel bir teklif gitti. Bahamalar'ı dünyaya tanıtması istenen genç kadın teklifi kabul etti. Sacha Kalis şimdi gününün çoğunu gezip fotoğraf yayınlamakla geçiriyor.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler