Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Antofagasta

    Şunu kabul etmeliyiz ki, pek de turistik olmayan bir şehir için Antofagasta (nüfusu 345.420) oldukça iyi bir görünüme sahip.

    Genel Bilgiler

    Aslında Şili’nin kuzey kıyılarında Chimba doğal koruma alanıyla deniz arasında uzanan bu şehrin yolculuk planlarında yer almaması anlaşılabilir bir şey.

    Burası çok fazla turistik merkeze sahip olmayan, sanayileşmiş (madencilik ve gemicilik) ve San Pedro de Atacama gibi doğa manzarasının harika olduğu yerlere birkaç saatlik araba mesafesinde bulunan bir yer. Bu nedenle turistlerin neden burada vakit geçirmek istediği hemen anlaşılmıyor. Şehrin iç kısımlarına giderseniz aslında 1 - 2 gün burada kalmak isteyebilirsiniz. Eğer kalmaya karar verirseniz, Big Ben kopyasıyla Plaza Colon ve yanında bulunan Katedral, şehri keşfetmeye başlamak için ideal. Burası yerli halkın toplandığı yer; restoran, bar ve dükkanlara da oldukça yakın.

    Eski gümrük binasında bulunan müze görülmeye değer; sahil şeridi aslında oldukça güzel bir manzaraya sahip ve yürüyüş için uygun. Huanchaca Harabeleri veya Monumento Natural La Portada’da bulunan Natural Arch’ı ziyaret etmek isterseniz şehrin dışına çıkmanız gerekecek.

    Şehrin dışına çıktığınızda, istediğiniz yönde ilerleyin çünkü sonuç olarak aslında Antofagasta’nın göründüğünden daha ilginç bir yer olabileceğini keşfedeceksiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler