Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Antigua

    Sahil dışında hiçbir sey yok Antigua, Antigua ve Barbuda ülkelerinin ana adasıdır (diğer ve tek ada tabii ki de Barbuda).

    Genel Bilgiler

    Batı Hint Adaları’nda, Puerto Rico’nun doğusu ile Montserrat ve Guadeloupe’un kuzeyinde yer alır. Nüfusu 80.000 ve 21 km genişliğinde.

    Peki Antigua’da ne yapabilirsiniz? Elimizden geldiğince kısa ve öz bir şekilde açıklamaya çalışalım: Karayipler’i gözünüzde canlandırdığınızda, aslında Antigua’yı gözünüzde canlandırmış oluyorsunuz. Turizm adanın en önemli ekonomik faaliyetidir.

    Masmavi suları ve beyaz kumlu sahilleriyle burası resortlardan birinde, uzanıp güneş altında rahatlamak dışında pek bir şey yapmak istemeyeceğiniz bir yer. Belki tatilinizi dalış, yelken veya mangalda pişirilmiş deniz ürünleri ve yanında kokteyl ile renklendirmek isteyebilirsiniz.

    Bütün bunlar sizi tatmin etmediyse, biraz huzur için kardeş ada Barbuda’ya gidin. St Johns’da bulunan marketlerde alışveriş yapabilir, gün batımında Shirley Zirvesi Gözlemevi’ne gidip İngiliz Limanı’nın manzarasını seyredebilirsiniz. Temelde burası da sadece resortlar ve sahillerden itibaret. Antigua 365 adet sahile sahip, yılın her günü için ayrı bir tanesi.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler