Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Antananarivo

    Ne Altyapı Ne De Turistik Yer Antananarivo, takma ismi ile Tana, Madagaskar'ın en büyük şehri ve başkenti.

    Genel Bilgiler

    Ne Altyapı Ne De Turistik Yer

    Antananarivo, takma ismi ile Tana, Madagaskar'ın en büyük şehri ve başkenti. Genellikle sadece gelip gidilen uğrak bir yer konumunda. Madagaskar'da görülecek pek çok şey var, yani neden insanlar bu yüksek rakımlı başkente gerekli olandan fazla vakit harcasın? Eğer burada bol miktarda şehir manzarası ve düzgün bir turist deneyimi yaşamayı bekliyorsanız, şehrin altyapısında olduğu gibi, muhtemelen yine hayal kırıklığına uğrayacaksınız.

    Buranın Afrika'daki herhangi bir şehir gibi olduğu söylenebilir. Etrafta turlamanız biraz efor sarf etmenize neden olabilir, ancak şehir merkezine indiğinizde ve 5 yıldızlı Carlton Oteli'ne gittiğinizde o kadar da kötü olmadığını göreceksiniz. Bu şehir ilginç bir yapıya sahip olup, 3 farklı tabakadan (alt tabaka, orta tabaka ve üst tabaka) oluşuyor. Üst tabakada Le Rova (Kraliçe Sarayı) ve Başbakan Sarayı gibi, gittiğinize değecek yerler var. Eskiden kalma görkemli bir yapı Merina Kraliyet Ailesi içindir. Ayrıca yüksek bir tepede olan bu yer, ziyaretçiler için harika bir bakış açısı oluşturuyor. Şehrin üst düzey turistik yerlerinden bir diğeri katedraldir.

    Bağımsızlık Bulvarı, hediyelik eşya (Örnek olarak mücevher) almak ve halka karışmak için kesinlikle ziyaret ettiğinize değecek yerlerden. Anosy Gölü de mavi tropikal çiçek ağaçları ile etrafında dolaşabilmek için harika bir manzaraya sahip. Şehrin biraz dışına çıktığınızda ise, tam olarak bakımlı olmasa da, Kraliyet Ailesi'nin inzivaya çekildiği yer olan Ambohimanga, Madagaskar kültürü ve tarihi hakkında daha fazla şey öğrenmeniz için ziyaret etmeye değer bir yer. Yanınızda bir kılavuz bulundurun.

    Not: Antananarivo, uluslararası hava ağı iyi olduğundan, Madagaskar seyahatine başlamak için iyi bir başlangıç noktası.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler