Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Anguilla

    Pahalı ve ayrıcalıklı Anguilla ada ülkesi, St Martin/Sint Maarten'in hemen kuzeyinde yer alıyor.

    Genel Bilgiler

    Britanya denizaşırı toprakları, büyük bir ada ve daha güneyindeki komşuları olan küçük adacıkları içerir. Diğer Karayip Adaları'ndan (Porto Riko gibi) günlük uçuşlarla buraya ulaşılabilir.

    Anguilla'nın başkenti The Valley, St. Martin'in aksine iç kısımlarda birçok tarım alanından oluşan, çok düz bir adadır. Buraya tamamen plajlar için geldiyseniz, doğal çekiciliğinin yok denecek kadar az olması, hemen eve dönmenize neden olur. Buradaki insanlara kesinlikle görülmesi gereken yerleri sorduğunuzda, sizlere Shoal Körfezi, Meads Körfezi, Rendezvous Körfezi gibi yerleri söyleyecekler. Tabii ki bir de plajlarını.

    Buradaki plajları özetlememiz gerektiğini sanmıyoruz ama turkuaz sular, bembeyaz kumsallar, palmiye ağaçları ve dahası.. Tatil köyünde bir bardak rom içebilir, mercan kayalıkları resiflerinden birinde tropikal balıkların yanında tüplü dalış yapabilirsiniz. Daha sonra Sandy Ground çevresindeki barlardan birinde güzel bir gece geçirebilirsiniz. Anguilla, Karayipler'deki en pahalı yer olarak bilinir.

    Burada tatil yapmak cüzdanınıza biraz zarar verebilir. Bu durumun avantajı ise, bu pahalılık yüzünden sakin ve huzur dolu oluşu. Tam bir Balayı Merkezi..

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler