Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Amerika’daki 5000$'lık Şişme Bebeklerin Gizli Fabrikası

    Değeri 5000 dolar olan ve “Şişme Bebeklerin Rolls Royce’u” olarak adlandırılan ürünler Güney Kaliforniya’da bulunan gizli bir binada üretiliyor.

    San Diego’lu bir fotoğrafçı olan Robert Benson, kariyerini iç tasarım makaleleri ve portreler üzerine kurmuş olsa da, boş zamanlarında garip ve biraz uçuk bir hobiye merak salmış. Ücretli işleri esnasında Teksas, Idaho ve Oregon’a giderek ekstrem avcıların av koleksiyonlarını, Güney Kaliforniya’da böceklere karşı ilaçlanırken bir yandan da sirk çadırı evlerine kalan insanları fotoğraflamış.

    O yüzden neredeyse evinin arka tarafında bulunan gizli bir şişme bebek fabrikasını keşfedince fotoğraflarını çekmesine şaşırmamak gerek.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12541499/640xauto.jpg)

    Abyss Creations fabrikası olan bu yer, yüksek kaliteli ve oldukça canlı şişme bebekler üretiyor ve San Marcos, Kaliforniya’nın ticaret mahallelerinin birinde bulunan bu fabrika dışarıdan bakıldığında alelade bir bina gibi görünüyor. Her ne kadar dış cephede hiç bir tabela bulunmasa da, içeri girdiğiniz anda hangi sektör için çalıştıklarını anlıyorsunuz: vitrinlerde kişiye özel olarak tasarlanabilen şişme bebekler ve 5000$ değerinde şişme bebekler sizi karşılıyor. Geçen sene Benson fabrikada bir gün geçirerek bu gerçek üstü ortamı, tüm üretim sürecini ve “Şişme Bebeklerin Rolls Royce’u” olarak adlandırılan ürünlerin ne kadar el becerisi gerektirdiğini anlatan bir belgesel çekiyor.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12541502/640xauto.jpg)
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12541505/640xauto.jpg)
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12541520/640xauto.jpg)

    “Her şey oldukça ilginçti. Kutularda gözler ve farklı vücut parçaları, raflarda cinsel organlar vardı” diyor Benson. Fabrika çalışanları büyük bir kalıba silikon dökerek vücut parçalarını elde ediyor ve daha sonra kafa, göğüsler ve yüz gibi bölümleri farklı atölyelerde birleştiriyor. Benson’un karelerinde yüz hatları çizildikten sonra makyaj bölümüne gitmeden önce kurumayı bekleyen kafaların dizili olduğu bir yer var. Fabrikanın başka yerinde bir çalışan tavandan zincirle sarkıtılmış olan kafası henüz yerleştirilmemiş mankenle çalışıyor. Burada üretilen şişme bebeklerin ne kadar gerçekçi olduğunu düşünürseniz aslında bu görüntüler oldukça tüyler ürpertici bir hal alıyor.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12541523/640xauto.jpg)

    “Biraz uzaklaştığınız zaman mankenlerin ne kadar canlı göründüklerine inanamazsınız. Sanki bir anda canlanacaklar gibi.”

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12541532/640xauto.jpg)
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12541538/640xauto.jpg)

    Yıllardır çalışan fabrika işçileri için tabii ki bu görüntüler artık garip değil. Benson bu fabrikanın diğer herhangi bir fabrika gibi çalıştığını belirtiyor ve insanların işlerine gittiklerini, spordan ve havadan bahsettiğini görüyor. “Onlar için çevrelerinde bulunan bebekler garip ya da alışılmadık bir şey değil."

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12541544/640xauto.jpg)

    Benson’un karelerinden birinde şirketin kurucusu olan Matt McMullen’in etrafındaki çıplak bebeklere aldırış etmeden çalıştığı görülüyor.

    Kaynak

    Bu da var: Dünyanın En Ünlü Seks Müzeleri (+18)


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler