Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Amerika'da Rezervasyon Yaptırması En Zor 13 Restoran

    Piyangoyu kazanma şansınız bu restoranlarda bir masa ayırtma şansınızdan daha yüksek olabilir. Harika mekânlardan birinde yer ayırabilmeniz dileğiyle... İyi şanslar.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12548861/640xauto.jpg)

    İnsanlar binlerce kilometre seyahat ediyorlar, masaya oturmak için saatlerce bekliyorlar ve gerçekten çok lezzetli yiyecekler için büyük paralar harcıyorlar. Ancak bazı restoranlarda yer bulmak için bundan daha fazlasını yapmanız gerekiyor. Philedelphia’nın dışında çiftlik tazeliğinde tek masalık restoran Taula’sTable’da tam olarak bir yıl öncesinden ve tam olarak sabah 7.00 'de rezervasyon yaptırmalısınız (Ve 12 kişiden fazlasına izin verilmiyor).

    Thomas Keller'ın The French Laundry'sinde eğer rezervasyon yapmak için yeterince şanslıysanız bir ay öncesinden yer ayırmanız gerekli. Ayrıca, New York'un doğu Harlem mahallesindeki Frank Pellegrino's Rao's belki de bölgedeki en zor rezervasyon yapılan yerler arasında bir kral, masalar Woody Allen ve Bill Clinton gibiler tarafından bir yıl öncesinden alınıyor.

    Lazy Bear, San Francisco

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12548870/640xauto.jpg)

    Yeraltında bulunan restoran şimdilerde herkes tarafından biliniyor ve burada yer ayırtmak gerçekten zor. Mekanın sadece 40 kişilik sandalyesi bulunuyor. Yine de gerçekten müthiş bir yer.

    Talula’s Table, Kennett Square, Pennsylvania

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12548873/640xauto.jpg)

    Bu mekânda sadece bir masası mevcut. Yeni açılan bir yer değil ancak herkes buranın muhteşem bir yer olduğunu söylüyor. Restorana ilgi ise oldukça yoğun.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12548879/640xauto.jpg)

    Rao's, New York

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12548885/640xauto.jpg)

    Onlarca yıldır Manhattan'da faaliyet gösteren efsanevi bir mekân...

    Rose's Luxury, Washington DC

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12548888/640xauto.jpg)

    Başka bir zamanda yemek yemek için yer ayırtmak istiyorsanız şu anda sıraya girmeniz gerekiyor. Bir keresinde Rose's Luxury'de öğleden sonra 4:00 gibi sıraya girmiştim ve saat 5:30’da restoran açılmadan önce sıranın en önüne geldiğimde bize saat 11 için bir masa ayarlayabileceklerini söylediler. En sonunda, orada yemeğimi yedim ve gayet lezzetliydi.

    Blanca, Momofuku Ko ve Brooklyn Fare/New York ile The Catbird Seat/Nashville

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12548894/640xauto.jpg)

    Şimdilerde trend, bir tezgah etrafında 10 sandalyenin yerleştirildiği restoranlar ve bunlar New York’taki Blanca, Momofuku Ko ve Brooklyn Fare ile Nashville’deki The Catbird Seat gibi oldukça fazla yerler. Gerçekten çok iyiler ama oraya gidemiyorsunuz, rezervasyon neredeyse imkansız!

    Polo Bar, New York

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12548900/640xauto.jpg)

    Muhtemelen en sosyal ve içeriye girmesi en zor yerlerden birisi çünkü mekan sahibi böyle istiyor. Ayrıca burasının Ralph Lauren’e ait bir restoran olduğunu da belirtelim.

    Next, Chicago

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12548906/640xauto.jpg)

    Restoranlar için bilet alma olayı da yeni bir trend. Alinea ve Next ise bunun örneklerinden. Bununla birlikte zor olan yanı, insanların ödemeyi yapıp satın alması. Pek çok yerde insanlar rezervasyon yaptırıyor ancak gelmiyorlar. Bu nedenle bir ihtimal içeri girme şansınız olabilir. Eğer yer ayırtır ve ödeme yaparlarsa, iptal etme olasılıkları daha az.

    The French Laundry, Yountville, Kaliforniya; Le Bernadin and Eleven Madison Park, New York

    Bu restoranlar ise sadece ülkede değil dünyadaki en iyi restoranlar olarak görülüyor ve herkes deli gibi buralara gitmek istiyor.

    Kaynak

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler