Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Alicante

    Harika Plajlar ve Tarihi Yapıların Bulunduğu Yer Alicante, İspanya'nın Valencia Bölgesi'nde aynı adı taşıyan eyaletin başkenti.

    Genel Bilgiler

    Harika Plajlar ve Tarihi Yapıların Bulunduğu Yer

    Alicante, İspanya'nın Valencia Bölgesi'nde aynı adı taşıyan eyaletin başkenti. Costa Blanca üzerinde bulunan bu şehrin turistler tarafından ziyaret edilmesindeki en önemli sebep, Benidorm ve Torrevieja gibi kıyı kesimde bulunan kasabaları görmek istemeleri. Burada yapılacak ya da görülecek bir şey yok gibi düşünmeyin, tatil için derinlik tercih ediyorsanız ve söz konusu tatil beldelerindeki gibi harika plajların tadını çıkarmak istiyorsanız, Alicante ziyaret etmek için mükemmel bir yer.

    Alicante'yi düşündüğünüzde tabii ki aklınıza sadece plajları gelmesin. Çünkü bunların yanı sıra, kiliseleri, müzeleri ve kaleleri de görülmeye değer. 9. yüzyıldan kalan yapıları, Orta Çağ'dan kalan Santa Barbara Kalesi ile kale üzerinden şehrin manzarası ve Postiguet Plajı'nın manzarası görülmeye değer diğer yerlerden. Müzeleri ise; Arkeoloji Müzesi, Modern Sanatlar Müzesi ve Güzel Sanatlar Müzesi. Akşamları eski şehir bölgesine gitmeli, dar sokakların ve burada bulunan kalabalıkla birlikte barların tadını çıkarmalısınız.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler