Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Acapulco De Juarez

    Acapulco de Juarez (kısaca Acapulco) kutsanmış bir yer.

    Genel Bilgiler

    Mantar şeklindeki Bahia de Acapulco’nun etrafında sahiller 8 km (5 mil) boyunca uzanıyor. La Costera’nın üzerinde sıralanan, tepeler ve falezler birleşmiş sahil kıyısının arkasında uzanan gökdelenler, su parkları ve tatil yerleri her zaman sizi büyüleyecek bir sahil birleşimini oluşturuyor.

    Acapulco’ya özellikle sahilleri için gidecekseniz, kendinizi Icasos veya Condesa Sahili’ne atabilirsiniz, ailenizle beraberseniz yüzmek için daha iyi bir yer olan Caleta Sahili’ne gitmek isteyebilirsiniz. Acapulco’da gece hayatı her zaman harika oluyor (sadece La Costera’nın çevresinde dolaşsanız bir çok bar ve gece klübü bulabilirsiniz).

    Turistik aktiviteler açısından ise Old Acapulco’ya gidip Zócalo ve Fuerte San Diego'yu ziyaret edebilirsiniz veya La Quebrada’da cliff diving (uçurumdan atlama) yapabilirsiniz. Burada tatil yapmak için sizi cesaretlendirmeden önce, bir konuda uyarmamız gerekiyor. Her ne kadar şehir zengin, ünlü ve tamamen güvenli sahillere sahip olsa da, yakın zamanda çeteler ve uyuşturucu bağlantılı suçlar şehrin ününe gölge düşürmüş durumda. Ancak son zamanlarda bu problemler bitmiş göründüğünden, bunları dert etmenize gerek yok.

    Not: Acapulco de Juarez, gelişmiş havayolu ağı ile Meksika seyahatine başlamak için uygun bir nokta.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler