Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    29 Ekim tatili için İstanbul'a yakın rotalar

    29 Ekim Cumhuriyet bayramı haftasonu tatiliyle birleşiyor. Tatilde İstanbul'a yakın yerlere gitmek isteyenlere gün doğdu... Peki 29 Ekim'de zamanını İstanbul'a yakın yerlerde geçirmek isteyenler nerelere gitmeli? İstanbul'a yakın tatil yerleri neresi? 3 günlük 29 Ekim tatili İstanbul dışına çıkmak isteyenler için nasıl değerlendirilebilir? İşte İstanbul'a yakın tatil yerleri, lokasyonlar

    29 Ekim tatilinin haftasonu ile birleşmesini fırsat bilen tatilciler hemen İstanbul'a yakın yerleri merak etmeye başladı. Siz de 29 Ekim ile birleşen 3 günlük tatili dışarda geçirmek isteyenlerdenseniz bu liste tam size göre... İşte şte İstanbul'a yakın tatil yerleri, lokasyonlar

    İSTANBUL'A YAKIN TATİL YERLERİNDEN BİRİ DE ÇINARCIK

    İstanbul’a 2 saat mesafede yer alan Çınarcık en yakın lokasyonlardan. Termal kaplıcaların da yer aldığı Çınarcık'da Esenköy ve Erikli Yaylası görülmeye değer yerlerden.

    KÖY HAVASINDA KAHVALTI İÇİN CUMALIKIZIK

    Cumalıkazık haftasonu kahvaltı yapmak için birebir yerlerden. Cumalıkızık Hamamı, Zekiye Hatun Çeşmesi görülmesi gereken yerlerin başında geliyor

    MUHTEŞEM DOĞASIYLA İZNİK

    Tarihsel açıdan büyük önem arz eden İznik doğasıyla da oldukça ilgi çekici. Roma Tiyatrosu
    I. Murat Hamamı, Süleymanpaşa Medresesi, İznik Kilisesi, Zoimesis Tes Theotokos, Aziz Tryphonos Kilisesi İznik'in en dikkate değer yapıları.

    KEFKEN

    Kefken Kocaeli’nin Karadeniz kıyısında bir mahalle. İstanbul, İzmit ve Sakarya’ya çok yakın olması sebebiyle yazın günübirlik deniz tatili yapmak isteyenlerce tercih ediliyor.

    KIYIKÖY

    Karadeniz kıyısındaki bu kasabanın etrafı ormanlarla çevrili olup Pabuçdere ve Kazandere dereleri de Karadeniz'e bu kasabadan dökülmesi ayrı bir güzellik katıyor.

    SAPANCA

    Sapanca Gölü'nün eşsiz güzelliği eşliğinde haftasonu kaçışı için en uygun rotalardan Sapanca. Bolu'nun güneyinden uzanan Köroğlu Dağları'nın bölgedeki uzantısı olan Samanlı Dağları'nın kuzey yamaçları ve bu yamaçlarda oluşmuş vadileri ile doğa tatili yapmak isteyenlerin uğrak yerlerinden.

    MAŞUKİYE

    Kocaeli'nin ve Marmara Bölgesi'nin en önemli mesire yerlerinden olan Maşukiye alabalık restoranları ile ünlü ve aşıklar diyarı olarak da biliniyor. Son yıllarda kış turizminde de büyük gelişim gösteriyor.

    KANDIRA

    Kandıra'nın en bilindik sâhilleri olan Kefken, Kerpe, Bağırganlı, Kumcağız, Cebeci, Seyrek, Sarısu, Pınarlı gibi yerleri yaz aylarında ziyaretçi akınına uğramakta İzmit, İstanbul, Adapazarı gibi yakın coğrafyadan tatilciler de buralara gelmekte. Özellikle hafta sonlarında daha kalabalık olmakta.

    TRİLYE

    Bursa’nın Mudanya ilçesinde bulunan Trilye, çok eski bir Rum köyü aslında. Hala Rum mimarisinin esintileriyle misafirlerini buluşturan Trilye’nin Marmara’ya kıyısı da bulunduğundan deniz otobüsleriyle İstanbul’dan buraya gelmek çok kolay.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler